Αγαπητέ αναγνώστη, το site του κολάζ δεν υποστηρίζει ακόμη κινητά και tablets.
Σύντομα όμως θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές!
Μέχρι τότε, θα το βρεις ανανεωμένο στο desktop ή το laptop σου.

Βουτιά στα χρώματα, χωρίς ανάσα...

του Αριστείδη Γεωργίου

Άσπρο - Μαύρο. Άσπρο - Μαύρο. Άσπρο - Μαύρο. Άσπρο - Μαύρο. Άσπρο - Μαύρο. Άσπρο - Μαύρο. Άσπρο - Μαύρο. Άσπρο - Μαύρο...

Φτάνει. Βάλε χρώμα. Κολάζ πολυ-κολόρε. Χρώμα στο design, στον κινηματογράφο, στη μόδα, στην αρχιτεκτονική, στη μουσική, στις ζωές μας. Τι την έχουμε την εξελιγμένη ίριδα στην τελική; Δώσε παιδί μου στον λαό σου. Λες και υπάρχει μόνο το 0 και το 1. Όλα αυτά τα δεκαδικά ανάμεσα τι τα έχουμε; Αποχρώσεις, αλλοιώσεις και τόνοι. Άνοιξη και πάμε για καλοκαίρι. Η θερμοκρασία σιγά- σιγά ανεβαίνει, τα κορμιά δειλά- δειλά, εμφανίζονται στις παραλίες και τα πρώτα παγωτά δροσίζουν τα στεγνά μας χείλη. Έναν πύραυλο παρακαλώ, στο τέσσερα.

Ανακατατάξεις. Το “Ζω σε ένα δράμα”, που έγραφα ο ίδιος, με εστίαση στα κινηματογραφικά θέματα, αλλάζει και γίνεται “Φιλμάτο”. Το γράφει πλέον η αγαπημένη νέα άφιξη- εξ Αγγλίας παρακαλώ, Ολυμπία Κάππου. Όνομα και πράγμα αυτό το κορίτσι, μιας και όλο “κάππου” βρίσκεται. Γνωριστήκαμε τυχαία, ήξερε όλους μου τους φίλους, τσακωθήκαμε για τον ρόλο του “κριτικού” στην έβδομη τέχνη και τρία- τέσσερα χρόνια αργότερα, να που συνεργαζόμαστε. Αυτό λέγεται ευτυχία και επιτυχία. Ο αγαπημένος Αριστομένης, εγκαταλείπει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τη μόνιμη στήλη του “Μουσική Βιο(α)μηχανία” και αναλαμβάνω εγώ με μια καινούρια στήλη το χώρο της μουσικής. “Ηχοτοπία”. Ως καταξιωμένος, λέμε τώρα, κιθαρίστας και ντίσκ τζόκευ, λατρεύω τις ωραίες μελωδίες και ελπίζω να ικανοποιήσω το κοινό με τη “μεταγραφή” μου. Στον Αρίστο, θα ανοίξουμε ένα blog για να μη στενοχωριέται και για να μπορεί να γράφει κατά βούληση, όποτε έχει χρόνο. Τέλος, να πληροφορήσουμε πως το “Ram’s Cameo”, αυτό το μήνα είναι δημιουργία του γραφίστα μας, με τίτλο “Εμπριμέ”, μιας και ο κ. Χαράλαμπος Νικολάου ήταν διακοπές στη Χονολουλού. Θα φέρει λέει κάρτες και μαγνητάκια, οπότε κομπλέ. Κατά τα άλλα, όπως τα ξέρετε. Η έκδοση για τα κινητά έρχεται σύντομα και μείνετε συντονισμένοι, γιατί έχετε ακόμα πολλά να δείτε.

Άσπρα - Κόκκινα - Κίτρινα - Μπλε, καραβάκια στο Αιγαίο… ξεκινάτε γιατί έρχομαι.

Καλή Ανάγνωση.

Α.Γ.